Koninklijke onderscheiding

Tijdens de zogenaamde lintjesregen zijn Rini Steeghs en Lien Heldens-Arts onderscheiden in de Orde van Oranje Nassau.
Eerder werden Nel van Rijswijck-Martens en Toos Voermans-van Ool
onderscheiden. Vrijdag 29 april 2016 zijn deze bijzondere vrijwilligers door de
Muziekvereniging Ons Genoegen en Dorpsraad in het zonnetje gezet.

vlnr: Rini Steeghs, Toos Voermans-van Ool, Nel van Rijswijck-Martens, Lien Heldens-Arts (Foto: Lotte Steeghs)

Nel van Rijswijck - Martens
Onderscheiden in de Orde van Oranje Nassau (15-11-2015)
Nel is onderscheiden voor haar enorme inzet bij met name Stichting ‘Ald Oeldere’. Haar betrokkenheid allround in het dorp, haar inzet in de dorpsraad, schoolbestuur en vrijwilligerswek bij het Venrays museum en Beukenrode.

Toos Voermans - van Ool
Onderscheiden met een bronzen waarderingspenning (25-1-2016)
Toos is onderscheiden voor haar inzet bij met name de KBO. Toos is een groot voorvechter in de sociale verbinding van ouderen. In Oirlo, maar ook buiten Oirlo.

Lien Heldens - Arts
Onderscheiden in de Orde van Oranje Nassau (25-4-2016)
Lien is een vrijwilligster in hart en nieren en straalt van bescheidenheid.
Ze is onder andere gehuldigd voor haar inzet als ouderen adviseur, haar inzet bij het koor, de klussendienst van de KBO maar zeker ook voor haar enorme inzet als mantelzorger bij Beukenrode.

Rini Steeghs
Onderscheiden in de Orde van Oranje Nassau (25-4-2016)
Rini viert buiten het feit dat hij deze onderscheiding ontvangt ook zijn 50-jarig jubileum als vrijwilliger in Oirlo. Hij heeft zich ingezet voor onder andere de carnavalsvereniging, DIS, oprichting stichting de Heesakker, realisatie gemeenschapshuis de Linde, KBO en de kerk.

In Oirlo zijn wij rijk aan vrijwilligers, daar zijn wij als dorpsraad trots op! Maar... het gewoon doen, is niet zo gewoon.

Zij hebben het gewoon gedaan, geen woorden maar daden!

Bedankt en gefeliciteerd namens heel Oirlo!