NFORMATIEAVONDEN N270 VIA VENRAY

De provincie Limburg gaat samen met de gemeente Venray de N270 deels opnieuw inrichten. In dit project worden de volgende knelpunten tussen de Leunseweg en de rotonde Oostrum aangepakt:

– De landbouwroute oost-west (loopt vanaf Engesteeg/Zuivelweg/Molenhofweg/Laagriebroekseweg/De Locht en sluit aan op de Beemdweg)

– kruising N270 – A73

– kruising N270 – De Blakt

– N270 tussenliggende wegvakken aan de oost- en westkant van de A73

De firma BESIX Infra Nederland is de aannemer van dit project. De komende maanden werken zij het ontwerp verder uit en bereiden zij de uitvoeringswerkzaamheden voor. De uitvoering start, naar verwachting, half 2024.

Inloopbijeenkomsten

Graag neemt BESIX omwonenden en andere belangstellenden mee in de planning van het project, de bereikbaarheid tijdens de werkzaamheden, de omleidingsroutes en de te verwachten verkeershinder. Ook stellen zij zich graag aan u voor.

Zij organiseren hiervoor twee inloopbijeenkomsten op:

– maandag 27 november in MFC De Baank, Albionstraat 26 in Leunen

– woensdag 29 november in Wijkcentrum Brukske, Kiosk 5 in Venray

Op beide dagen ben u van harte welkom om binnen te lopen en uw vragen te stellen. Dit kan van 16.30 – 17.30 uur en van 19.00 – 20.30 uur.

Liever digitaal?

Dat kan ook! Op maandag 11 december zijn er twee informatiebijeenkomsten via Microsoft Teams: van 16.00 – 17.00 uur en van 19.00 – 20.00 uur.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor (een van) deze bijeenkomsten via e-mail: N270VV@besix.com. Graag uw naam en adres vermelden. Als u zich aanmeldt voor de digitale bijeenkomst ontvangt u per e-mail een link naar de vergadering.

Vragen?

Heeft u vragen die u al voor de bijeenkomst beantwoord wilt hebben? Stuur ze naar N270VV@besix.com of stel uw vraag via Whatsapp 06 – 57 49 05 91 met vermelding van uw naam en contactgegevens.

Op de hoogte blijven van het project?

Meld u aan voor de nieuwsbrief van Provincie Limburg: www.limburg.nl (zoeken op N270) of download gratis de BESIX Infra Nederland Omgevingsapp in de App- of Playstore op uw smartphone.

Categories:

Tags: